Izdvajamo ICON_RIGHT
ALL TIME FAVORITES DUO BALLS 29MM GREEN
ALL TIME FAVORITES DUO BALLS 29MM GREEN
(129 Kn) 17.12 € - (39 Kn) 5.18 €
IZJAVA O PRIVATNOSTI
OBAVIJEST O OBRADI OSOBNIH PODATAKA

Izjava o privatnosti i kolačićima

Vaša privola
Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti.

Tko je odgovoran za obradu Vaših osobnih podataka – voditelj obrade?
Vaše osobne podatke obrađivat će trgovačko društvo Medo i zeko d.o.o., Horvaćanska cesta 23a, Zagreb, OIB: 86589595482, e-pošta: info@eros.hr

Službenik za zaštitu osobnih podataka
Imenovali smo službenika za zaštitu podataka kojem se možete obratiti putem gore navedenih podataka za kontakt sa svim pitanjima, primjedbama, zahtjevima, prigovorima ili drugim komentarima u vezi s našom obradom Vaših osobnih podataka.

Djeca i maloljetnici
Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno pregledavanje ni kupovanje na internet stranicama www.eros.hr trgovačkog društva Medo i zeko d.o.o. koje služe kao elektroničko prodajno mjesto – internet trgovina.

Zašto obrađujemo Vaše podatke – svrhe obrade?
Vaše podatke obrađujemo u svrhe obrade Vaše narudžbe i slanja paketa putem dostavne službe koju ste izabrali: GLS d.o.o. ili HP d.d.
Davanje osobnih podataka za navedene svrhe je dobrovoljno, ali su nam ti podaci potrebni da bismo te svrhe mogli ostvariti. Osim toga, Vaše ćemo osobne podatke obrađivati u marketinške svrhe za što ćemo od Vas tražiti izričitu privolu, odnosno suglasnost prilikom predaje registracijskog obrasca. Naime, koristit ćemo Vaše osobne podatke da Vas obavještavamo o našim marketinškim aktivnostima poput popusta, akcija ili nagradnih igara, o našoj ponudi, primjerice o novim proizvodima ili uslugama, kao i za komunikaciju s Vama u slučaju ako nas kontaktirate s pitanjima, prijedlozima ili primjedbama u vezi s našim proizvodima ili poslovnoj djelatnosti.
Nećemo obrađivati Vaše osobne podatke ni u kakve druge svrhe bez posebne prethodne obavijesti o tome, a po potrebi i Vaše zasebne privole.
Svoje pravo na prigovor možete ostvariti upućivanjem e-poruke na adresu ifno@eros.hr s naznakom da se želite odjaviti s našeg popisa za izravni ili odjavu za izravni marketing putem e-pošte možete ostvariti korištenjem linka za odjavu koji je dostupan u svakoj e-poruci koju Vam pošaljemo.
Koje Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo?
Prikupljamo samo one osobne podatke koje ste naveli u pristupnom obrascu.
Predmet poslovanja Eros.hr Internet prodaje uključuje prodaju na daljinu roba i usluga putem internetske trgovine na našem mrežnom mjestu. U vezi s tim obrađujemo Vaše osobne podatke potrebne za sklapanje i izvršenje ugovora, posebice: ime i prezime, adresu za ispostavljanje računa i isporuku, adresa e-pošte za kontakt, kontakt telefon za dostavu.
Pravna osnova za ovu obradu Vaših osobnih podataka sadržana je u odredbi članka 6. stavka 1. točke Opće uredbe o zaštiti podataka Europske unije, tj. jer je obrada nužna za izvršavanje ugovora u kojem ste ugovorna strana ili kako bi se poduzele radnje na Vaš zahtjev prije sklapanja s Vama takvog ugovora.
Kolačiće koristimo na našim internetskim stranicama također za potrebe legitimnih interesa u smislu odredbe članka 6. stavka 1. točke (f) Uredbe. Naši se legitimni interesi sastoje u optimizaciji našeg mrežnog mjesta.
Većina preglednika automatski prihvaćaju kolačiće. Možete svoj preglednik konfigurirati na način da se na Vašem uređaju ne pohranjuju kolačići ili da se uvijek pojavljuje obavijest o kolačiću prije njegove pohrane na Vaš uređaj. Potpuna deaktivacija kolačića može onemogućiti ispravno funkcioniranje svih značajki našeg mrežnog mjesta. Trajanje pohrane kolačića ovisi, između ostaloga, o njihovoj vrsti.
Tako, koristimo privremene kolačiće koji traju do završetka sesije i automatski se brišu nakon zatvaranja Vašeg preglednika. U njima se čuvaju privremene informacije za vrijeme Vaše posjete našem mrežnom mjestu.
Osim toga, u svrhu pojednostavnjenja korištenja našeg mrežnog mjesta koristimo trajne kolačiće koji se pohranjuju na Vaš uređaj i ostaju na njemu određeno vrijeme i nakon zatvaranja Vašeg preglednika. Takvi kolačići služe da prilikom Vašeg ponovnog posjeta mrežno mjesto prepozna da ste već posjećivali njegove internetske stranice ili da ste se već prijavili na svoj korisnički račun, kao i da se tom prilikom automatski ponovno aktiviraju postavke koje ste ranije već unijeli tako da ih ne morate ponovo unositi. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku. Web stranice www.eros.hr služe se Google Analytics statistikom.

Koliko dugo čuvamo Vaše osobne podatke?
Vaše ćemo osobne podatke čuvati za vrijeme potrebno za postizanje gore opisanih svrha, tj. sve dok želite primati naše obavijesti. Vaše ćemo osobne podatke u navedene svrhe obrađivati i čuvati do izvršenja odgovarajućeg ugovora i pet godina nakon toga u dokazne svrhe u slučaju eventualnih sporova, odnosno u dužem roku ako je propisan zakonom ili drugim propisom donesenim na temelju zakona. Konačno, obrisat ćemo Vaše podatke na Vaš zahtjev, tj. kada zaprimimo Vaš prigovor na obradu ili obavijest o povlačenju privole za obradu.

Kako štitimo Vaše podatke?
Sigurnost Vaših osobnih podataka iznimno nam je važna. Stoga smo osigurali da se Vaši osobni podaci obrađuju i koriste na siguran način i u suglasnosti s važećim pravnim propisima i standardima prakse. Provodimo odgovarajuće tehničke, fizičke i organizacijske mjere za zaštitu podataka od sigurnosnih rizika kao što su slučajni, neovlašteni, nezakoniti ili na drugi način neželjeni pristup podacima, njihovo uništavanje ili gubitak ili otkrivanje te osiguravamo takvu razinu sigurnosti koja odgovara rizicima obrade podataka.
Vaši podaci se čuvaju na zaštićenoj internoj serverskoj infrastrukturi kojoj je pristup onemogućen izvana. Pristup serverskoj infrastrukturi imaju samo osobe ovlaštene za njezino održavanje, a pristup osobnim podacima imaju samo naši ovlašteni radnici s ograničenim pravima obrade sukladno pravilima sadržanim u ovoj obavijesti.

Tko ima pristup Vašim podacima i kome se oni otkrivaju?
Vaše osobne podatke možemo otkriti, odnosno omogućiti pristup Vašim osobnim podacima nadležnim tijelima sukladno zakonskim obvezama, nekim od naših poslovnih partnera, primjerice, marketinškim agencijama koje angažiramo za organizaciju određenih promidžbenih aktivnosti ili pružateljima IT usluga koji održavaju naše informacijsko-komunikacijske mreže i sustave. S takvim smo partnerima sklopili ugovore kojima se osiguravaju odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite Vaših osobnih podataka, obveza njihove obrade isključivo sukladno našim uputama i obveza čuvanja njihove povjerljivosti, kao i zabrana korištenja Vaših osobnih podataka u bilo koje svrhe osim određenih u ovoj obavijesti.

Koja su Vaša prava i kako ih možete ostvariti?
Vaša prava u vezi s našom obradom Vaših osobnih podataka su:
1. Pravo na pristup svojim osobnim podacima, tj. pravo dobiti od nas potvrdu obrađuju li se osobni podaci koji se na Vas odnose, te ako se takvi osobni podaci obrađuju, pristup svojim osobnim podacima, uključujući pravo dobiti kopiju osobnih podataka koji se obrađuju;
2. pravo na ispravak, odnosno nadopunu netočnih osobnih podataka koji se na Vas odnose bez nepotrebnog odgađanja, među ostalim i davanjem dodatne izjave;
3. pravo na brisanje osobnih podataka koji se na Vas odnose, posebice u slučajevima ako:
više nisu nužni u odnosu na svrhe za koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni;
su nezakonito obrađeni;
povučete, u cijelosti ili djelomično, privolu koju ste nam dali za obradu Vaših osobnih podataka u navedene svrhe i ako ne postoji druga pravna osnova za obradu;
moraju se brisati zbog poštovanja pravne obveze prema važećim pravnim propisima;
4. pravo na ograničavanje obrade u sljedećim slučajevima:
ako osporavate točnost svojih osobnih podataka, na razdoblje kojim se nama omogućuje provjera točnosti osobnih podataka;
ako je obrada nezakonita, ali se protivite brisanju Vaših osobnih podataka te umjesto toga tražite ograničenje njihove uporabe;
ako mi više ne trebamo osobne podatke za potrebe obrade, ali ih Vi tražite radi postavljanja, ostvarivanja ili obrane pravnih zahtjeva;
5. pravo u svakom trenutku uložiti prigovor na obradu Vaših osobnih podataka za potrebe direktnog marketinga, što uključuje zabranu izrade profila u mjeri koja je povezana s takvim izravnim marketingom;
6. pravo podnijeti pritužbu u vezi s obradom Vaših osobnih podataka Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva 14, Zagreb (www.azop.hr).
Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, možete nam se obratiti sa zahtjevom na adresu e-pošte info@eros.hr ili putem drugih gore navedenih podataka za kontakt.
Continue
Copyright © 2022 Eros.hr - hrvatski sex shop Tečaj €/kn: 7,53450

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni