Izdvajamo ICON_RIGHT
VIBRATING ECSTASY LOUNGE
VIBRATING ECSTASY LOUNGE
299 Kn - 209 Kn
Perfect Fit - Zoro Strap-On [E25886]


PERFECT FIT - ZORO STRAP-ON [E25886]
999 Kn - 599 Kn
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Inovativan i ergonomski dizajn za višestruku upotrebu: za žene i muškarce (u opuštenom stanju i s erekcijom!). Ergonomski dizajn u potpunosti dopušta užitak muškarcu i ženi! Elastični pojas je izuzetno udoban i prilagodljiv, u kompletu dolaze 2 komada (S/M i L/XL) za opseg struka od 60 - 100 centimetara. Napravljen je od 100% luksuznog i na dodir ugodnog silikona. Dužine je 13.9 cm i opsega 11.1 cm. Više o proizvodu na: http://www.zorostrapon.com/ OUTLET CIJENA: SAMO 599,00 KUNA!

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni