Izdvajamo ICON_RIGHT
EROTSKO MASAŽNO ULJE MANGOON MUSK
EROTSKO MASAŽNO ULJE MANGOON MUSK
69 Kn - 48 Kn
Perfect Fit - Armour Knight XL S/M Waistband Clear [E25881]


999 Kn - 599 Kn
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Armour Knight je inovacija iz Perfect Fita. Navlaka, jock-strap i strap-on - sve u jednom proizvodu. Dizajniran je za muškarce i žene koji žele više debljine i centimetara. Osjećaj je kao da nosite klasične jock-gaćice, ali s dodatkom- masivnim dildom. Unutrašnjost je šuplja, a sam proizvod je napravljen od specijalne mješavine silikona i TPR gume. Vanjski obujam je 16.3 cm (promjer 5,2 cm), a unutarnji je 12,7 (promjer 4 cm). Insertacijska dužina je 17,8 cm. Proizvod je jednostavan za održavanje- dovoljno ga je oprati s tekućim sapunom, a uz njega možete koristiti lubrikant na vodenoj bazi. Veličina gaćica je za struk od 66 - 86 cm. Više informacija na: https://perfectfitbrand.com/product/armour-knight-xl OUTLET CIJENA: SAMO 599,00 KUNA!

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

 
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni