Izdvajamo ICON_RIGHT
PLAYCANDI BUBBLE GUM
PLAYCANDI BUBBLE GUM
169 Kn - 118 Kn
Perfect Fit - Armour Knight XL L/XL Clear [E25879]


PERFECT FIT - ARMOUR KNIGHT XL L/XL CLEAR [E25879]
 999 Kn 


Opis:

Armour Knight je inovacija iz Perfect Fita. Navlaka, jock-strap i strap-on - sve u jednom proizvodu. Dizajniran je za muškarce i žene koji žele više debljine i centimetara. Osjećaj je kao da nosite klasične jock-gaćice, ali s dodatkom- masivnim dildom. Unutrašnjost je šuplja, a sam proizvod je napravljen od specijalne mješavine silikona i TPR gume. Vanjski obujam je 16.3 cm (promjer 5,2 cm), a unutarnji je 12,7 (promjer 4 cm). Insertacijska dužina je 17,8 cm. Proizvod je jednostavan za održavanje- dovoljno ga je oprati s tekućim sapunom, a uz njega možete koristiti lubrikant na vodenoj bazi. Veličina gaćica je za struk od 89 - 117 cm. Više informacija na: https://perfectfitbrand.com/product/armour-knight-xl

Obavijest za kupce - važno :
VAŽNO: ROKOVI ISPORUKE
Zbog radova na skladištu 17.1.2018., sve narudžbe zaprimljene od utorka, 16.1. iza 15 :30, bit će poslane u četvrtak, 18.1.2018.
Zahvaljujemo na razumijevanju!

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni