Izdvajamo ICON_RIGHT
RC JACQUELINE VIBRO USB
RC JACQUELINE VIBRO USB
569 Kn - 284 Kn
REBEL PROSTATE STIMULATOR [585912]


 199 Kn 
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Masažer prostate C-oblika sa točkicama na dnu tanjeg za stimulaciju perineuma (erogena zona između anusa i testisa). Anatomski oblikovan i fleksibilan za laganu penetraciju i stimulaciju prostate (deblji krak). Ukupne dužine 20 cm, penetracijske dužine 8,5 cm, Ø 2 do 3 cm. Ovaj masažer idealan je i za apsolutne početnike jer možete koristiti i tanji kraj u početku, a to je idealno za opuštanje mišića anusa i potpuno laku i ugodnu penetraciju. Material: silikon, PU, ABS. Vibrirajuće jaje dolazi u kompletu s baterijama. Napomena: uređaji koji u sebi sadrže baterije imaju zaštitni papirić u pretincu za baterije. Izvadite crni papirić koji se nalazi unutar pretinca kako bi mogli pokrenuti uređaj.

Obavijest za kupce - važno :
Kod za besplatnu dostavu - samo 12.12.2018.!
U rubriku "Napomene uz narudžbu" upišite kod EROS i dostava je besplatna!


Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni