Izdvajamo ICON_RIGHT
LOVERBOY SEXY DADDY
LOVERBOY SEXY DADDY
269 Kn - 188 Kn
REBEL EXTENSION REGULAR FIT [586617]


REBEL EXTENSION REGULAR FIT [586617]
 199 Kn 
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Navlaka za penis stimulirajuće strukture sa vibratorom za više užitka- vibracije za nju iz njega uz stimulaciju klitorisa. Napravljena je od rastezljivog TPR materijala, insertacijske dubine za penis od 13 centimetara, s prstenom koji se fiksira oko testisa za bolji osjećaj, snažniju erekciju i odgodu ejakulacije. Savršeno pristaje penisima veličine od 13-15 centimetara, koje produžuje za minimalno 2 centimetra i podebljava za oko pola centimetra u promjeru. Predviđen je nastavak za vibrirator dimenzija 6 centimetara, promjera 1,7 centimetara. Vibracije su u čak 10 različitih brzina i vibrator i baterije dolaze u kompletu! Za detaljnije dimenzije navlake pogledajte donju sliku (ispod ovog opisa).

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni