Izdvajamo ICON_RIGHT
BILLY BOY WHITE 3/1
BILLY BOY WHITE 3/1
18 Kn - 9 Kn
KING COCK VIBRATOR 10 [588741]


KING COCK VIBRATOR 10 [588741]
 569 Kn 
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Vrhunski realistični dildo iz kolekcije King Cock sada i u verziji s vibracijama! Snažna prijanjajuća baza omogućava fiksiranje na gotovo svakoj ravnoj površini, a baza je odvojiva tako da ga možete upotrebljavati i bez nje! Vibracije su multi-speed, a moguće je i savijanje vibratora i stvaranje položaja koji vam pruža najviše stimulacije i užitka! Insertacijska dužina je čak 20.5 centimetra, a promjer je debelih 5.7 centimetra. Vodootporan je i kompatibilan sa strap-on gaćicama.

Obavijest za kupce - važno :
VAŽNO: ROKOVI ISPORUKE
Zbog radova na skladištu 17.1.2018., sve narudžbe zaprimljene od utorka, 16.1. iza 15 :30, bit će poslane u četvrtak, 18.1.2018.
Zahvaljujemo na razumijevanju!

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni