Izdvajamo ICON_RIGHT
LURE ME ANAL PLUG SLIM L
LURE ME ANAL PLUG SLIM L
129 Kn - 90 Kn
TOY STERILE [4049369211180]


TOY STERILE [4049369211180]
 69 Kn 
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Higijenski sprej za dezinfekciju koji je učinkovit u borbi protiv bakterija, virusa i gljivica. Sprej nanesite na površinu igračke i ostavite da djeluje barem 1-2 minute te potom temeljito isperite. Sprej nikada ne koristite na površinama koje su osjetljive na alkohol, te na mramoru, pleksiglasu, mjedi i emajlu. Silikon je dovoljno održavati tekućim sapunom i vodom te ovaj sprej nije pogodan za održavanje silikona, već je namjenjen za PVC, ABS, gumu i slične materijale koji su porozni i omogućavaju razmožavanje bakterija.

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni