Izdvajamo ICON_RIGHT
Pretty Love Pete Purple
Pretty Love Pete Purple
269 Kn - 188 Kn
TANTUS ACUTE DILDO MIDNIGHT PURPLE [E24317]


399 Kn - 299 Kn


Opis:

Dildo srednjih dimenzija koji ima savršeni kut penetracije, pogotovo kada se koristi sa fiksirajućim gaćicama za dildo. Njegove dimenzije (insertacijska dužina 12,7 cm, promjera 3,2 centimetara) je savršena i za vaginalne i za analne igrice. Tantus je poznat po svom 100% ultra-premium silikonu koji je hipoalergenski, može se iskuhavati i prati u perilici.

Obavijest za kupce - važno :
AKO NARUČITE DANAS VAŠ PAKET JE NA DOSTAVI U UTORAK, 19. 1. 2021. Hrvatska pošta ima velika kašnjenja u isporuci i savjetujemo da izaberete GLS!Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni