Izdvajamo ICON_RIGHT
LUXURY FETISH COLLAR AND CHAIN BLACK
LUXURY FETISH COLLAR AND CHAIN BLACK
199 Kn - 139 Kn
PUSH ANAL GEL PREMIUM EDITION 250 ml [42215]


169 Kn - 129 Kn
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Lubrikant za analne odnose u formi gela, u praktičnom XXL pakiranju od 250 ml, a zahvaljujući praktičnoj stabilnoj bočici i pumpici na vrhu, dovoljna je samo jedna ruka za totalno jednostavnu upoterbu! Ne ostavlja mrlje i ne sadrži ulja. Na bazi vode. Može se koristiti i za masažu ili vaginalno. Siguran za upotrebu s kondomima.

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni