Izdvajamo ICON_RIGHT
PJUR BACK DOOR ANAL WATER 100 ML
PJUR BACK DOOR ANAL WATER 100 ML
169 Kn - 129 Kn
FLASHLIGHT SUPERSKIN VIBRO PUSSY [6959532308983]


369 Kn - 258 Kn


Opis:

Fantastična flashlight vagina izrađena od totalno realističnog supersoft cyberskin materijala za potpuno prirodan doživljaj! Može se izvaditi iz kutije i oprati, tako da je higijenska i jednostavna za održavanje. Isto tako i baterijski odjeljak na dnu može se odvojiti i moguće je koristiti vaginu i bez dodatka vibracija. Vibracije se mogu regulirati. Pakiranje je potpuno diskretno i jednostavno za upotrebu- ergonomski oblikovano za lako držanje u šaci ili fiksiranje. Za potpuniji osjećaj nanestite lubikat na penis. Baterije koje uređaj koristi su 3 x tip AAA. Dimenzije: 230 mm x 86 mm. Materijal: TPR. Brand: Baile. Model: Pink Pussy. Proizvod je patentiran pod brojem US D652945S. AKCIJSKA CIJENA: SAMO 258,00 KUNA!

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

FLASHLIGHT SUPERSKIN VIBRO PUSSY    
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni