Izdvajamo ICON_RIGHT
LUXURY FETISH BALL GAG
LUXURY FETISH BALL GAG
149 Kn - 99 Kn
Lovetoy Silicone Fantasy Double Prober [6970260901444]


169 Kn - 118 Kn


Opis:

Želite ispuniti maštanja partnerice o dvostrukoj penetracije i istodobno i vlastiti užitak?Iskusite čvršću erekciju i bolji osjećaj uz ovaj silikonski strap-on nastavak spojen sa prstenom za penis i testise. Dvostruka penetracija za vašu partnericu je moguća i jako ugodna uz nastavak u obliku penisa, prilagođenih dimenzija od 14 centimetara insertacijske dužine i užeg promjera za laku i ugodnu penetraciju. Prsten za penis rastezljiv je od promjera od 2.8 do 6,5 centimetara, što odgovara gotovo svim debljinama penisa. Prsten za testise je promjera između 4.3 i 12 centimetara, što odgovara svim veličinama testisa. Materijal izrade: silikon AKCIJSKA CIJENA OD 14.1. DO 17.1.: SAMO 118,00 KUNA!

Obavijest za kupce - važno :
AKO NARUČITE DANAS VAŠ PAKET JE NA DOSTAVI U UTORAK, 19. 1. 2021. Hrvatska pošta ima velika kašnjenja u isporuci i savjetujemo da izaberete GLS!Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni