Izdvajamo ICON_RIGHT
ULTRA PASSIONATE HARNESS 185
ULTRA PASSIONATE HARNESS 185
269 Kn - 188 Kn
Lovetoy Silicone Fantasy Double Prober [6970260901444]


 169 Kn 


Opis:

Želite ispuniti maštanja partnerice o dvostrukoj penetracije i istodobno i vlastiti užitak?Iskusite čvršću erekciju i bolji osjećaj uz ovaj silikonski strap-on nastavak spojen sa prstenom za penis i testise. Dvostruka penetracija za vašu partnericu je moguća i jako ugodna uz nastavak u obliku penisa, prilagođenih dimenzija od 14 centimetara insertacijske dužine i užeg promjera za laku i ugodnu penetraciju. Prsten za penis rastezljiv je od promjera od 2.8 do 6,5 centimetara, što odgovara gotovo svim debljinama penisa. Prsten za testise je promjera između 4.3 i 12 centimetara, što odgovara svim veličinama testisa. Materijal izrade: silikon

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni