Izdvajamo ICON_RIGHT
ALL TIME FAVORITES DUO BALLS 29MM GREEN
ALL TIME FAVORITES DUO BALLS 29MM GREEN
(129 Kn) 17.12 € - (39 Kn) 5.18 €
Vibrirajuća navlaka Pleasure X-Tender 4 [6970260909952]


 (160 Kn) 21.24 € 


Opis:

Navlaka za penis koja produžuje i podebljava napravljena je od ultra realističnog materijala za prirodni osjećaj i omogućava 5 centimetara duži penis uz podebljanje od 50%! Savršena za penise koji su u erekciji od dužine od 12,7 do 16,5 cm. Prsten za testise će dodatno fiksirati navlaku tako da ne spada tijekom odnosa, a osim toga pružiti i intenzivniji osjećaj i odgodu ejakulacije. Vanjski dio navlake ima posebnu teksturu u obliku vena i nabora za dodatnu stimulaciju. Ukoliko želite još prirodniji osjećaj, navlaku možete staviti u toplu vodu prije upotrebe. Na vanjski i unutarnji dio navlake nanesite lubrikant za maksimalnu ugodnost i zadovoljstvo. Unutrašnjost u koju stavljate penis je dužine oko 14 centimetara (fleksibilno). Promjer navlake je 3,8 centimetra i fleksibilna je i odgovara većini debljina penisa jer je napravljena od termoplastičnog elastomera koji rastezljiv i prilagođava je tijelu. U kompletu dolazi i vibrator koji možete staviti u navlaku u predviđeni dio za vibracije tako da će dodatno stimulirati partnericu, pogotovo klitoris. Baterije dolaze u kompletu.

Obavijest za kupce - važno :
Ako naručite danas Vaš paket bit će na dostavi u UTORAK, 21.3.2023.
Opcije dostave su: GLS (na kućnu adresu, paketomat, Paket Shop) i Hrvatska pošta (Paket24 na adresu, u poštanskom uredu, Paketomat).
Opcije plaćanja: sve dostave uplatom na naš žiroračun ili prilikom preuzimanja - GLS - gotovina i kartice, Paket24 - gotovina, Paketomati - kartice.

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2022 Eros.hr - hrvatski sex shop Tečaj €/kn: 7,53450

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni