Izdvajamo ICON_RIGHT
ROUGH LOVE VIBRATOR
ROUGH LOVE VIBRATOR
239 Kn - 167 Kn
INFLATE A VIBE VIBRATOR NA NAPUHIVANJE [50935]


 269 Kn 
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Vibrator na napuhivanje kojeg možete povećavati za vrijeme korištenja! Početne dimenzije su 18 centimetara insertacijske dužine i 4,14 cm u promjeru. Promjer se povećava kao što je prikazano na slici desno (molimo obratite pozornost na ilustraciju na ambalaži). Vibrator je napravljen od kombinacije lateksa (vanjski dio) i ABS-a (baza) što mu omogućava višestruko povećanje u širinu. Koristi baterije 2 x tip AA (ne dolaze u kompletu).

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni