Izdvajamo ICON_RIGHT
LELO SONA PINK
LELO SONA PINK
1.099 Kn - 549 Kn
CRAVE VESPER VIBRATOR NECKLACE SILVER [E25572]


CRAVE VESPER VIBRATOR NECKLACE SILVER [E25572]
 699 Kn 


Opis:

Upoznajte Vesper: prvu luksuznu punjivu vibrator-ogrlicu na svijetu! Vesper je nosiv kao elegantna ogrlica, ali je istodobno i snažni tanki vibrator (punjiv pomoću USB-a). Napravljen je od nehrđajućeg čelika. Karakteristike: - potpuno punjiv pomoću kabla koji dolazi u kompletu, napravljen je od nehrđajućeg čelika tako da će uvijek ostati iste boje i sjaja, dolazi na ogrlici dužine 66 centimetara. Vibracije su snažne i tihe, a vrste vibracija su niskog, srednjeg, visokog intenziteta. Intuitivni dizajn- samo jedno dugme za paljenje, mjenjanje brzina i gašenje. Dimenzije vibratora: 9,7 cm dužine, promjera 0,8 - 1,3 cm. Dizajniran samo za vanjsku masažu!

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni