Izdvajamo ICON_RIGHT
H20 VIKING PURPLE VIBRATOR
H20 VIKING PURPLE VIBRATOR
229 Kn - 160 Kn
POSITION KING MASTER GREY [02094]


499 Kn - 299 Kn
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Pametno postavljanje jastuka pod bedra, stražnjicu ili leđa promijenit će kut i dubinu penetracije te vam donijeti više užitka. Standardni jastuci su premekani, preniski i nisu namijenjeni za ovu svrhu. Position King Grey dizajniran je isključivo kao snažna i pouzdana potpora prilikom seksualnih aktivnosti za položaje koje pružaju najviše zadovoljstva za oba partnera. Bolja izvedba i više užitka u vaginalnom, analnom i oralnom seksu! Bolji kut za najbolju izvedbu u krevetu! Posebno se preporuča osobama koje imaju problema s kralježnicom ili za muškarce s manjim penisom za dublju penetraciju koja daje osjećaj potpune ispunjenosti i velikog penisa, bez obzira na dužinu penisa! Univerzalni jastuk za seks napravljen od vrhunske hladno lijevane spužve koja ima karakteristike dugotrajnosti (10-15 godina), prozračnosti i udobnosti. Presvlaka za jastuk je sive boje i periva je. Dimenzije jastuka su 48x36x18 cm. Ovaj jastuk je hrvatski proizvod iznimne kvalitete i akcijska cijena od 1.2. do 28.2. 2019. je samo 299,00 kuna! Boja: CRVENO-BIJELE KOCKICE Dodatne mogućnosti jastuka: Ukoliko pokušavate ostati trudni ovaj jastuk može pospješiti šanse za začećem. Korisite ga za poze koje omogućavaju dublju penetraciju, a nakon seksa ostanite ležati na leđima i 15-20 minuta držite noge blago povišene na jastuku.

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

POSITION KING MASTER GREY    
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni