Izdvajamo ICON_RIGHT
SVAKOM EMMA VIOLET
SVAKOM EMMA VIOLET
999 Kn - 699 Kn
POSITION MASTER CUBE GREY [02095]


1.269 Kn - 888 Kn
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Position Master tabure dizajniran je isključivo kao snažna i pouzdana potpora prilikom seksualnih aktivnosti za položaje koje pružaju najviše zadovoljstva za oba partnera. Bolja izvedba i više užitka u vaginalnom, analnom i oralnom seksu! Bolji kut za najbolju izvedbu u krevetu! U obliku kocke pogodan je za posebno duboku penetraciju u "doggy" pozi, a otvoren pruža mogućnost korištenja na razne načine. Posebno se preporuča osobama koje imaju problema s kralježnicom jer pruža potporu cijeloj kralježnici i aktivnom partneru omogućava smanjeno naprezanje tijekom seksualnog odnosa ili za muškarce s manjim penisom za dublju penetraciju koja daje osjećaj potpune ispunjenosti i velikog penisa, bez obzira na dužinu penisa! Tabure za seks napravljen od vrhunske hladno lijevane spužve koja ima karakteristike dugotrajnosti (10-15 godina), prozračnosti i udobnosti. Presvlaka za jastuk je sive boje i periva je. Dimenzije taburea su: 48x48x38 cm (neotvoren) i 96x48x7-31 cm (otvoren). Ovaj tabure je hrvatski proizvod iznimne kvalitete i promotivna cijena je samo 888,00 kuna! Boja: SIVA (prikazana u krugu dolje slike).

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni