Izdvajamo ICON_RIGHT
Navlaka Pleasure X-Tender Penis Sleeve
Navlaka Pleasure X-Tender Penis Sleeve
229 Kn - 160 Kn
EROS PREMIUM SILICONE TOY GLIDE [618802]


 129 Kn 
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Specijalna formulacija silikonskog lubrikanta koji se može koristiti i uz sve silikonske igračke! Posebna formulacija za iznimno bogato i trajno ovlaživanje uz minimalne količine. Za razliku od lubrikanata na bazi vode ne suši se brzo i potrebne su manje količine. Pruža maksimalnu lubrikaciju za iznimno ugodnu penetraciju. Za vaginalnu i analnu upotrebu. Može se koristiti i uz kondom. Proizvođač: Megasol Cosmetic GMBH, Njemačka

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni