Izdvajamo ICON_RIGHT
LUXE CICI DILDO PINK
LUXE CICI DILDO PINK
269 Kn - 188 Kn
JESSICA STRAP ON [6959532312454]


269 Kn - 169 Kn


Opis:

Strap on set koji se sastoji od gaćica (prilagodljiva veličina elastičnog remena) i dilda koji se pričvrsti na gaćice. Dimenzije dilda su 19x4 cm, a napravljen je od realističnog i mekog TPR materijala.

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni