Izdvajamo ICON_RIGHT
SM MASKA SPIKES
SM MASKA SPIKES
299 Kn - 129 Kn
Silicone Personal Lubricant Gel 50ml [8698712452730]


49 Kn - 29 Kn
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

JoyDrops Silicone Personal Lubricant Gel djelotvoran je pod vodom i može se primijeniti u kadi, ispod tuša, u moru... Trajniji je od lubrikanta na vodenoj bazi i ne suši se tako brzo. Posebno se preporuča kod intenzivnijeg vaginalnog seksa i prilikom analnog seksa. JoyDrops Silicone Personal Lubricant Gel je kompatibilan sa kondomima. . Pakiranje je praktično jer sadrži dozator-pumpicu tako da ga možete koristi pomoću samo jedne ruke. Ovaj lubrikant je na bazi silikona i upotreba uz silikonske erotske igračke se ne preporučuje zbog toga što može oštetiti silikon. Uz silikonske igračke uvijek upotrebljavajte lubrikant na bazi vode! AKCIJSKA CIJENA OD 1.4 DO 30.4.: SAMO 29,00 KUNA!

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni