Izdvajamo ICON_RIGHT
LATEX RUKAVICE XL
LATEX RUKAVICE XL
299 Kn - 99 Kn
NAVLAKA BIGGER PLEASURE BROWN [6970260909808]


229 Kn - 160 Kn
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Navlaka za penis koja produžuje i podebljava napravljena je od ultra realističnog materijala za prirodni osjećaj i omogućava 5 centimetara duži penis uz podebljanje od 30%! Vanjski dio navlake ima posebnu teksturu u obliku vena i nabora za dodatnu stimulaciju. Ukoliko želite još prirodniji osjećaj, navlaku možete staviti u toplu vodu prije upotrebe. Na vanjski i unutarnji dio navlake nanesite lubrikant za maksimalnu ugodnost i zadovoljstvo. Ukupna dužina navlake je oko 19 centimetara, a unutrašnjost u koju stavljate penis je dužine oko 14 centimetara. Navlaku po potrebi možete skratiti. Promjer navlake je 3 do 3,5 centimetra i fleksibilna je i odgovara većini debljina penisa jer je napravljena od termoplastičnog elastomera koji rastezljiv i prilagođava je tijelu. Boja: latino smeđa PROMOTIVNA CIJENA: SAMO 160,00 KUNA!

Obavijest za kupce - važno :
AKO NARUČITE DANAS VAŠ PAKET JE NA DOSTAVI U PETAK, 22. 1. 2021. Hrvatska pošta ima velika kašnjenja u isporuci i savjetujemo da izaberete GLS!Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni