Izdvajamo ICON_RIGHT
LUXURY FETISH ULTIMATE BONDAGE SET
LUXURY FETISH ULTIMATE BONDAGE SET
669 Kn - 468 Kn
Joyballs Secret Set [4028403150180]


 269 Kn 
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Inovacija i originalna ideja: kuglice više nisu povezane samo jednim povezom, nego su spojene posebnim rješenjem koje rezultira efektom trampolina! U setu dolaze: jedna kuglica za početnice i 2 kuglice za napredne korisnice. Solo kuglica teška je 45 grama i odlična je za početnice u treningu. Dvije kuglice su težine 85 grama i njih možete koristiti nakon što vježbe sa samo jednom kuglicom postanu prelagane. Materijal: 100% medicinski silikon Promjer kuglica: 3,7 centimetara Ovaj proizvod dobitnik je prestižnih nagrada za svoj inovativni dizajn i izrađen je po najvećim standardima kvalitete u tvornici JoyDivisiona u Njemačkoj. Joyballs kuglice pomažu prilikom vježbanja i jačanja mišića zdjeličnog dna. Idealan je za žene sa slabijim dnom zdjelice ili za početnice. Zašto vježbati mišiće zdjeličnog dna? Za žene je vrlo važno imati snažne i zdrave mišiće zdjelice kako bi mjehur, maternica i crijeva bila u pravilnom položaju. Postoje različiti razlozi slabljenja mišića zdjeličnog dna: trudnoća, porod, menopauza, kao i brojni drugi razlozi. Kroz redovitu vježbu mišići jačaju i spriječava se daljnje slabljenje. Kako vježbati s Joyballs kuglicama? Nježno umetnite kuglice u vaginu (npr. kao što bi umetnuli tampon). Upotreba lubrikanta na bazi vode pomaže prilikom umetanja, pogotovo ako je vagina suha. Joyballs kuglice umetnite duboko i gotovo vertikalno, a povez za izvlačenje treba biti okrenut prema dolje. Preporučeno vrijeme trajanja vježbe je do 10 minuta. Trening možete izvoditi tako da stojite ili šetate. Dva treninga dnevno bi trebala biti sasvim dovoljna u početku. Kada dođete do toga da kuglice možete držati bez problema 10 minuta, povećajte trajanje treninga i kombinirajte trening s tehnikom stiskanja i opuštanja mišića. Kako Joyballs kuglice djeluju i kako ih upotrebljavam? Kada krećete s prvim treninzima, mišići zdjeličnog dna nisu utrenirani i kuglice rade na principu refleksivne reakcije mišića. Svaka kuglica je određene težine (jedna 45 grama, dvije ukupno 85 grama) i svakom kretnjom tijela ona reagira. Zbog vlastite težine kuglica, one pokušavaju ispasti iz tijela, što mišići zdjeličnog dna sprječavaju svojim stiskanjem. Kontrakcije tijekom treninga jačaju mišiće. Trebate biti oprezni tijekom prvih treninga i ne vježbati predugo jer može doći do upale mišića, kao i kod vježbanja bilo koje druge skupine mišića. Umjesto da pretjerate prvih nekoliko puta, krenite sa kraćim treninzima i postupno povećavajte minute treninga. Od čega su napravljenje Joyballs kuglice? Od vrhunskog medicinskog silikona, hipoalergenske i dermatološki testirane.

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni