Izdvajamo ICON_RIGHT
SEXY THINGS BUTTERFLY THRUSTER MINI
SEXY THINGS BUTTERFLY THRUSTER MINI
369 Kn - 258 Kn
QUICKIE KIT THICK COCK BLACK [853858007505]


269 Kn - 188 Kn


Opis:

Sve što vam treba u jednom setu! Pumpa za čelične erekcije i povećanje penisa, prstenovi za odgodu ejakulacije i intenzivniji osjećaj i masturbator za užitak! Dimenzije pumpe su 20 centimetara insertacijske dužine i promjera 5,5 centimetara. Prstenovi su rastezljivi i univerzalne veličine, a masturbator je univerzalne veličine, napravljen od rastezljivog TPE materijala. Otvoren, lako se čisti i održava, higijenski materijal.

Obavijest za kupce - važno :
AKO NARUČITE DANAS - VAŠ PAKET JE NA DOSTAVI U ČETVRTAK, 2.12. 2021.Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni