Izdvajamo ICON_RIGHT
ARIA MAGNIFY FUCHSIA
ARIA MAGNIFY FUCHSIA
469 Kn - 234 Kn
LUXURY FETISH ULTIMATE BONDAGE SET [8719632677086]


 468 Kn 


Opis:

Vrhunski bondage set za početnike, koji sadrži 10 predmeta: lisice za ruke, lisice za noge, masku, bič, lopaticu za uradanje, štipaljke za bradavice, gag lopticu, uže za vezivanje, ovratnik i povodac. Lisice i ovratnik su obloženi mekim krznom za ugodniji osjećaj. Veličina se može prilagoditi micanjem metalne kopče. Kožni povodac može se pričvrstiti na ovratnik pomoću kuke i D-prstena. Gag loptica za usta može se podesiti kopčom na vratnom remenu, kugla je glatka, ukusa i bez mirisa i ostaje udobna za nošenje zahvaljujući otvorima za disanje. PVC zaštita na vrhovima metalnih stezaljki za bradavice štiti kožu. Jačina se može podesiti vijcima, za vrhunsku kontrolu stiskanja. Uz ovaj set moguće je uživati ​​u mnogim BDSM situacijama i položajima. Početnici mogu upoznati bondage play i otkriti uzbuđenje koje master i sub igre mogu donijeti. Iskusniji BDSM zaljubljenici u ovaj će set pronaći sve što im treba za dobru BDSM seansu. Koristite oprezno i nikada ne ostavljajte vezanu osobu bez nadzora. Materijali korišteni u izradi su: poliuretan, poliester, neopren, ABS, PVC, metal.

Obavijest za kupce - važno :
Naručite danas i Vaš paket je na dostavi već u SRIJEDU, 6.7. 2022.Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

LUXURY FETISH ULTIMATE BONDAGE SET    
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni