Izdvajamo ICON_RIGHT
DR SKIN 40 CM DOUBLE DILDO CHOCOLATE
DR SKIN 40 CM DOUBLE DILDO CHOCOLATE
299 Kn - 209 Kn
LUXURY FETISH ULTIMATE BONDAGE SET [8719632677086]


669 Kn - 468 Kn


Opis:

Vrhunski bondage set za početnike, koji sadrži 10 predmeta: lisice za ruke, lisice za noge, masku, bič, lopaticu za uradanje, štipaljke za bradavice, gag lopticu, uže za vezivanje, ovratnik i povodac. Lisice i ovratnik su obloženi mekim krznom za ugodniji osjećaj. Veličina se može prilagoditi micanjem metalne kopče. Kožni povodac može se pričvrstiti na ovratnik pomoću kuke i D-prstena. Gag loptica za usta može se podesiti kopčom na vratnom remenu, kugla je glatka, ukusa i bez mirisa i ostaje udobna za nošenje zahvaljujući otvorima za disanje. PVC zaštita na vrhovima metalnih stezaljki za bradavice štiti kožu. Jačina se može podesiti vijcima, za vrhunsku kontrolu stiskanja. Uz ovaj set moguće je uživati ​​u mnogim BDSM situacijama i položajima. Početnici mogu upoznati bondage play i otkriti uzbuđenje koje master i sub igre mogu donijeti. Iskusniji BDSM zaljubljenici u ovaj će set pronaći sve što im treba za dobru BDSM seansu. Koristite oprezno i nikada ne ostavljajte vezanu osobu bez nadzora. Materijali korišteni u izradi su: poliuretan, poliester, neopren, ABS, PVC, metal. AKCIJSKA CIJENA: SAMO 468,00 KUNA!

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:30 šalju se isti dan Hrvatskom poštom. Cijena pakiranja i dostave je 29 kuna za prioritetnu pošiljku ili paket, te 45 kuna ukoliko ste izabrali kurirsku dostavu idući dan. Narudžbe zaprimljene nakon 15:30 šalju se idući radni dan (narudžbe zaprimljene u petak iza 15:30 šalju se ponedjeljkom).
Paketi su 100% diskretno zapakirani. Zahvaljujemo Vam na ukazanom povjerenju i odabiru Eros.hr shopa kao mjesta najpovoljnije kupnje.

LUXURY FETISH ULTIMATE BONDAGE SET    
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni