Izdvajamo ICON_RIGHT
B YOURS SILVER POWER BULLET BLACK
B YOURS SILVER POWER BULLET BLACK
99 Kn - 69 Kn
ROYAL FANTASIES CASTALIA [8719632677512]


 569 Kn 


Opis:

Castalia je rabbit vibrator izrađen od mekog silikona i ABS-a, sa sjajnom metalnom podlogom. Glatka osovina ima zakrivljen oblik i stimulirajuće resice na vrhu, poput meke četke, što je izvrsno za stimulaciju G-točke. Vibrator za klitoris također ima ove mekane stimulirajuće resice poput četkice. Posebnost Castalia je dvostruka gustoća, što znači da je jezgra tvrda, a vanjski dio vibratora mekši. Još jedna posebna i korisna značajka je funkcija grijanja na vrhu Castalia, koja će je dovesti do tjelesne temperature za ugodno iskustvo tijekom upotrebe. Dva snažna motora nalaze se u vrhu osovine i u stimulatoru klitorisa. Nude 3 razine ustaljene vibracije i 9 različitih ritmova. Dimenzije: promjer 3,6 cm, duljina 21 cm. USB punjiva baterija, vrijeme punjenja 3,5 sata. Napravljen od silikona i ABS-a.

Obavijest za kupce - važno :
AKO NARUČITE DANAS VAŠ PAKET JE NA DOSTAVI U ČETVRTAK, 21. 1. 2021. Hrvatska pošta ima velika kašnjenja u isporuci i savjetujemo da izaberete GLS!Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni