Izdvajamo ICON_RIGHT
Maximizer Worx VX1 Power Pro Pump
Maximizer Worx VX1 Power Pro Pump
299 Kn - 209 Kn
PERFORMANCE 185 COCK SHEATH EXTENDER [853858007901]


 269 Kn 


Opis:

Želite veći i deblji penis? Ova navlaka je idealna za penise dužine od 13 do 17 centimetra, podebljava penis za čak 2 cm u promjeru (debljina navlake je 1 cm u promjeru, ako je promjer vašeg penisa 3 cm s navlakom će biti čak 5 cm!) i produžava ga za oko 4 centimetra! Ukupna dužina je 18,5 cm (insertacijski dio), a u nastavku navlake nalazi se nastavak kroz u koji se stave testisi. Unutarnji nabori pomažu fiksirati penis unutar navlake i pružaju dodatne senzacije i zadovoljstvo! Materijal je TPE, sličan ljudskoj koži, elastičan i ugodan. Za potpuni užitak na penis nanesite lubrikant na bazi vode.

Obavijest za kupce - važno :
AKO NARUČITE DANAS VAŠ PAKET JE NA DOSTAVI U UTORAK, 19. 1. 2021. Hrvatska pošta ima velika kašnjenja u isporuci i savjetujemo da izaberete GLS!Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni