Izdvajamo ICON_RIGHT
DR. SKIN 20 CM VIBRO REALISTIC FLESH
DR. SKIN 20 CM VIBRO REALISTIC FLESH
269 Kn - 188 Kn
NU SENSUELLE REMOTE CONTROL MINI PLUG [9342851002408]


499 Kn - 349 Kn


Opis:

Mini analna igračka vrhunski je izrađena za senzacionalni analni užitak čak i za početnike! Nu Sensuelle je tih i tih i nudi čak 15 nezasitnih vibracijskih, pulsirajućih i eskalirajućih snažnih uzoraka čistog užitka koji će vas poslati u orbitalno orgazmičko blaženstvo! Insertacijske dužine 8,8 cm i promjera oko 2,8 cm - idelno za početnike! U liniji Nu Sensuelle, analna igračka je u potpunosti punjiva pomoću priloženog punjača, koji magnetno klika na podnožje. Silikonski pokrivač je u potpunosti zatvoren, a jedini otvori se pojavljuju na donjoj strani baze. USB punjivi metak vibrator. USB daljinski upravljač koji se može puniti. Izrađeno od medicinskog silikona. Vrijeme punjenja jedan sat. Trajanje od 40 minuta do 60 minuta. 100% vodootporne vibracije. Uključena torba za igračke. AKCIJSKA CIJENA: SAMO 349,00 KUNA!

Obavijest za kupce - važno :
AKO NARUČITE DANAS VAŠ PAKET JE NA DOSTAVI U PONEDJELJAK, 27. 9. 2021.Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni