Izdvajamo ICON_RIGHT
Lovetoy Realistic Ultra Double Dildo
Lovetoy Realistic Ultra Double Dildo
349 Kn - 244 Kn
Revolutionary Vibrating Silicone Extender +5 [6970260907101]


 269 Kn 


Opis:

Revolucionarna silikonska navlaka nevjerojatno je realna, stvarajući autentičan osjećaj i iznutra i izvana, napravljena od mješavine vrlo kvalitetnog vrhunskog silikona iz Njemačke. Dodaje dužini penisa 5 cm i podebljava ga za 1,4 cm u promjeru. Insertacijska dužina za penis je do 14 centimetara, što ovu navlaku čini idealnom za penise veličine od 13-15 centimetara. Unutarnji promjer je 3 cm, silikon je rastezljiv pa će se prilagoditi i većim promjerima penisa. Uključuje vibrirajući metak za dodatnu uzbudljivu stimulaciju (koristi baterije 3 x AG13, dolaze u kompletu). Silikonske igračke možete koristiti uz lubrikaNt na bazi vode, a za čišćenje operite igračku u toploj vodi i tekućem sapunu. Pustite navlaku nakon pranja da se osuši i spremna je za sigurnu upotrebu zahvaljujući iznimnim higijenskim svojstvima silikona.

Obavijest za kupce - važno :
AKO NARUČITE DANAS VAŠ PAKET JE NA DOSTAVI U UTORAK, 28. 9. 2021.Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni