Izdvajamo ICON_RIGHT
Vibrirajuća navlaka Pleasure X-Tender 1
Vibrirajuća navlaka Pleasure X-Tender 1
229 Kn - 160 Kn
ELITE MAEL [8719632679578]


 469 Kn 
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Iz serije Elite tvrtke Dream Toys, Maël je igračka koja je namijenjena posebno muškarcima koji vole masturbirati vibracijama i koji vole da njihova igračka ima sofisticiran izgled. Maël je izrađen od čvrstog silikona i ABS-a i nudi 7 vibrirajućih uzoraka pri 3 uzbudljive brzine koje se na penis prenose s dva mekana preklopca otvorenog rukava. Unutra su poticajni grebeni koji dodaju doživljaj. Masturbator Maël ima ergonomski držač s jednim gumbom za praktičnost i jednostavnost upotrebe, a vodootporan je prema IPX7, tako da se bez brige može koristiti u kadi i tušu. Punjiva bateruja pomoću priloženog USB-pin kabela. Vodootporan.

Obavijest za kupce - važno :
ROKOVI DOSTAVE: AKO NARUČITE DANAS - VAŠ PAKET ŠALJEMO U PETAK, 22. 10. 2021. I NA DOSTAVI JE U PONEDJELJAK, 25.10. 2021.Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni