Izdvajamo ICON_RIGHT
DR SKIN COCK VIBE 14 CHOCOLATE
DR SKIN COCK VIBE 14 CHOCOLATE
269 Kn - 188 Kn
X5 MEN SWEET JASMINE SEX DOLL NATURAL [735380150051]


 229 Kn 
Proizvod trenutno nije dostupan. Za dostupnost molimo kontaktirajte nas na info@eros.hr


Opis:

Jasmine je u prirodnoj veličini, uvijek je željna da je vaš tvrdi penis zakuca i sve što morate odlučiti je hoćete li je guziti straga, hoće li vam pušiti ili ćete uživati klasično - vaginalno. Jasmine je uvijek spremna i voljna da je dignete u zrak i oslobodite se napaljenosti. Dakle, nemojte čekati, ona može podnijeti 90 kg i želi da joj vaš vrući, tvrdi kurac odmah lupa! U prirodnoj veličini!

Obavijest za kupce - važno :
AKO NARUČITE DANAS VAŠ PAKET JE NA DOSTAVI U PONEDJELJAK, 27. 9. 2021.Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni