Izdvajamo ICON_RIGHT
THERMO REACTIVE DILDO 17 CM BLACK
THERMO REACTIVE DILDO 17 CM BLACK
269 Kn - 188 Kn
DR. SKIN 7INCH SELF LUBRICATING DILDO [819835025849]


269 Kn - 188 Kn


Opis:

Dr. Skin Glide samopodmazujući dildo s testisima je realistična, samopodmazujuća igračka kojoj je potrebno samo malo vode da postane skliska! Ima čvrstu podlogu s usisnom čašom koja će se držati na bilo kojoj ravnoj površini. Napravljena od TPE materijala sigurnog za tijelo. Svojstva samopodmazivanja su privremena i trajat će do 12 korištenja. Za čišćenje operite sapunom i vodom. Osušite i ostavite da se osuši na zraku prije skladištenja. Koristite proizvod samo s lubrikantima na bazi vode. Preporučuje se početi koristiti lubrikant na bazi vode nakon što se svojstva samopodmazivanja počnu smanjivati. Samopodmazivo: klizavo kad je mokro, samo dodajte malo vode! Detaljno za realan izgled i dojam. Duljina: 17,7 cm (insertacijski dio do testisa oko 15 cm). Širina: 4 cm.

Obavijest za kupce - važno :
ROKOVI DOSTAVE: AKO NARUČITE DANAS - VAŠ PAKET ŠALJEMO U PETAK, 22. 10. 2021. I NA DOSTAVI JE U PONEDJELJAK, 25.10. 2021.Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

   
     
Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2011 Eros.hr - hrvatski sex shop

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni