Izdvajamo ICON_RIGHT
CHEEKY LOVE GREY PLUG WITH T-HANDLE
CHEEKY LOVE GREY PLUG WITH T-HANDLE
(99 Kn) 13.14 € - (39 Kn) 5.18 €
CRYSTALLINE DILDO AMETHYST 6 [819835026884]


 (99 Kn) 13.14 € 


Opis:

Za pravi osjećaj, Naturally Yours 6" Crystalline Dildo oblikovan je za realističan učinak, s pravom količinom čvrstoće i fleksibilnosti. Baza vakuumske čašice zalijepit će se za gotovo svaku glatku, ravnu površinu i izvrstan je za solo igru ​​ili igru ​​s partnerom. Izrađen od TPE, ne sadrži mirise, ftalate, parafine ili lateks. Kao i sa svim proizvodima i/ili materijalima u Blushu, testiran je u laboratoriju treće strane da zadovolji ili premaši direktive REACH i Prop65 o sigurnosnoj sukladnosti. To je tvoje tijelo. Vodite računa o tome što stavljate u njega. Duljina 15,2 cm (insertacijski dio 11,4 cm), širina 2,5 cm. ¸

Obavijest za kupce - važno :
Ako naručite danas Vaš paket bit će na dostavi u srijedu, 31.5.2023.

Opcije plaćanja: sve dostave uplatom na naš žiroračun ili prilikom preuzimanja - GLS - gotovina i kartice, Paket24 - gotovina, Paketomati - kartice.
Opcije dostave su: GLS (na kućnu adresu, paketomat, Paket Shop) i Hrvatska pošta (Paket24 na adresu, u poštanskom uredu, Paketomat).

Eros.hr sex shop nudi Vam plaćanje Internet bankarstvom i pouzećem (pri preuzimanju paketa). Slobodni ste izabrati opciju koja Vam najbolje odgovara.
Narudžbe zaprimljene radnim danom do 15:00 šalju se isti dan GLS-om ili Hrvatskom poštom (po Vašem izboru). Narudžbe zaprimljene vikendom (petak iza 15:00) šaljemo ponedjeljkom. Cijena dostave je 29 kuna. Rok dostave je 1 radni dan za pošiljke poslane GLS-om i 1-3 radna dana za pošiljke poslane Hrvatskom poštom.

Proizvodi koji bi Vas mogli zanimati:
Copyright © 2022 Eros.hr - hrvatski sex shop Tečaj €/kn: 7,53450

                                                               Pojmovi vezani uz stranicu: sex shop, sexy shop, bondage, cock ring, dildo, japanske kuglice, kondomi, lubrikanti, lutke, masturbatori, pumpe, sado mazo, strap on, vibratori, za parove, zabavni pokloni